Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petrovický dýchánek u Johnyho S.

9. 7. 2008
Odjezd je v pondělí, čím pozdějc tím líp, aby se Mastři stihli dát trochu do kupy.
Návrat neznámý - předběžně se počítá s pátkem nebo sobotou.
Auto - rozhodně by to chtělo. Při nejhorším vezmu naší 205. Moc se toho do ní nevejde takže bysme brali asi jen vodnici a těžký věci jako je pití.
Pivo - cestou budem kupovat 50l sud. Počítáme s G10 za 1220,-.
2 km od základny je údajně bazén, takže berte plavky.
Hudba???
Honza je do neděle mimo Prahu a já s Tomášem ve čtvrtek odjíždíme na Masters. Kdyby byl nějakej problém tak mobil (do Vizovic pokud možno SMS, volání by mohlo být poslední kontakt se světem).
Eště to vykoumejte ať to všechno klapne.

Tohle je k nevíře,že se zleješ jak zvíře,že je prostě den ti nevadí,opilý srdce máš střízlivost už ty neznáš,kdo ti v tomhle kurva poradí?
Marek#33
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hcjkcgz

(Markétka, 12. 7. 2008 18:12)

Tak s Danou jsme o tom mluvily a řekly si že moc nevíme co plánovat. sbalením snad nikdo pomoct nepotřebuje a chlast taky může koupit každý sám:-) jinak asi beru auto(poděkujte Dače a mojí mamince)a schánim navigátora, protože nemám dálniční známku bude to chtít vymyslet nějakou trasu...dobrovolníci se mohou hlásit zde nebo na mém icq

Doprava

(Icefist#13, 9. 7. 2008 20:13)

Bych byl vděčnej kdybyste hlavně tu dopravu nějak vykoumali a já už pak budu skákat podle notiček, protože na Masters na nějaký vymejšlení podrobností ohledně chaty asi nebudu mít prostor... :-)

Fajn

(M#11, 9. 7. 2008 19:36)

potvrzuji svou účast. Na sud samozřejmě přispěju. Pojedu vlakem nebo autobusem, v kolik ještě nevím. Kdyžtak sem někdo napište, jak se tam plánujete dopravit.