Jdi na obsah Jdi na menu
 


Průzkum nového území

5. 4. 2018

Ahojky,

od víkendu snad konečně budeme mít zase vlastní domov. Sťehujeme se na Skalku (ano, budeme prakticky sousedi s Markovou prací). Říkala jsem si, že bychom mohli tuhle pro mě zcela neznámou čtvrť společně trochu prozkoumat:-) Nejlépe ze zahrádky (případně okna) nějaké příjemné restaurace. Měl by někdo čas a chuť příští víkend? Případně má někdo nějaký tip na hospu v okolí? Těším se na viděnou a můžem zapít minulé i budoucí oslavence:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sobota

(Markétka, 13. 4. 2018 7:06)

Ahoj,
nám se taky víc hodí sobota tak co se sejít v 18:00 na skalce? nahoře na zastávce 177 směr od chodova? hezký den a v sobotu na viděnou:-)

...

(Terka, 11. 4. 2018 17:58)

Ahoj, můžu v sobotu a v neděli, v pátek mají ségry oslavu narozenin, takže to určitě ne.

...

(D.:-), 11. 4. 2018 7:06)

Ač skoro mistni, tak tipy na hospodu nemam...
V patek bych mohla, sobotu snad taky,ale to se budeme vracet z chaty, tak nevim presne kdy, ale do sedmi bych mela byt v praze.

dík za tipy

(Markétka, 10. 4. 2018 21:42)

No termín se nám zatím moc nerozlousknul tak ještě počkáme jestli se ozvou další:-) Jinak moc děkuji za tipy určitě z toho něco vybereme a nejpozději ve čtvrtek večer písnu kde a kdy...budu se těšit zatím papa

Tenhle víkend se mi nehodí

(Marek#33, 10. 4. 2018 0:45)

O hospodách toho moc nevím, ale kousek vedle je docela zajímavý kostel Neposkvrněného početí Panny Marie.

BTW: když jsem byl naposledy darovat krev, tak mi říkali, že mají málo mladých dárců.

Nazdar sousede!

(Marek#11, 7. 4. 2018 16:53)

V pátek večer nemůžu, jdu do divadla... Jinak mám celý víkend volný.

P.S. Hezké zahradní restaurace na Skalce moc nejsou. Pokud jde o můj soukromý průzkum terénu, tak to vidím asi takhle: Restaurace Starý pán není špatná, ale na sídliště je dost drahá, to samé platí o Kašpárkovi, který je blíž ke Strašnické. Hned vedle Kašpárka je knajpa U Tonyho. Pak je tam typická putyka U Michálků (není špatná) a pajzl V Rybníčkách (mám to hned u práce a ještě jsem tam nebyl). Nedaleko je Strašnická krčma (průměrná hospoda). Na Černokostelecké kousek od Michálků je mexicko-italská restaurace Carosello (dobrá, ale na posezení u piva drahá). To je asi tak vše, co mě v dané lokalitě napadá a je v pěším dosahu.

Čas mám...

(Icefist#13, 6. 4. 2018 12:06)

...v pátek třináctýho, jinak moc ne.