Jdi na obsah Jdi na menu
 


SILVESTR 2012

17. 11. 2012

Omlouvám se za svoji dnešní absenci na čajovém dýchánku. Jak to vidíte s letošním Silvestrem? Většina z Vás se k tomu už vyjádřila, tak to pojďme nějak zrekapitulovat. Měl by někdo zájem někam vyrazit? Zvlášť když to letos tak pěkně vychází na pondělí a dá se k tomu připojit předcházející víkend.

Pár návrhů:

Večerní ožíračka v Praze. Neurazí, nenadchne.

Pobyt v ČR. Např. někde na horách.

Do ciziny! Vícedenní pobyt v nějakém městě: např. Berlín nebo Budapešť. Záleželo by na ceně.

 

Marek#11

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hou

(Marek#11, 20. 11. 2012 16:29)

Za dané konstelace se zříkám jakéholoki organizování. Škoda, měl jsem v plánu někam vyrazit, tak snad příště.

Praha

(Marek#33, 19. 11. 2012 22:50)

Vím, že to nebyl geniální nápad, jen jsem se snažil najít nějaký kompromisní řešení. Nemuseli byste být celý 4 dny na jednom místě a kalit nonstop by taky nikdo nemusel. Honzu bych ještě neodepisoval a vykašlat se na Danu by taky nebylo moc gentlemanský. Rovnou si to můžeš i napsat jako důvod číslo 1 proč ne pánskou jízdu, ostatní důvody jsou už dost přízemní čas, peníze a asi i malá představivost.
Zůstat v Praze bude asi nejjednodušší řešení.

???

(D:), 19. 11. 2012 20:53)

tak zatím jsem s váma počítala ale v pánské jízdě vám rozhodně bránit nebudu.
jinak spíš pro info jak jsem na tom - v práci být 31. musím :( jestli budem končit ve dvanáct nebo normálně nemůžu teď říct, ale pokud to bude stejné jako v minulých letech, tak by to mělo být okolo jedné.
co se týká lokality tak praha je pro mě asi ta lepší možnost, ale nebude mi asi dělat problém případně někam dojet (neplatí pro zahraničí a druhý konec republiky...)

Návrh pana Stehlíka

(Marek#11, 19. 11. 2012 19:10)

Tak jsem to krapet promyslel a moc se mi to nelíbí.

Lokalita- to je pro mě docela podstatná věc a do 90minut od Prahy nic pořádného není. Samá mrtvá místa.

Účast- to by bylo asi dost na pytel. Nedává mi logiku, proč by někdo(M#33 a Dana) jel na otočku do nějakého zapadákova za Prahu. A ráno se opilej a nevyspalej vracel do Prahy... Fakt nádhera, to už je lepší jít někam v Praze.

Resumé- Honza letos nebude, Markéta nebude, Dana musí být v práci a nevím, jestli plánuje strávit silvestrovský večer s námi. Takže zbýváme já, Tomáš a M#33. Je to na tobě, Marku, rozhodnout, co chceš. Jsou jen 2 varianty. Buď pojedeme vícedenní pánskou jízdu ve třech někam pryč, nebo zůstaneme v Praze. Ve dvou lidech se mi nechce zájezd podnikat.

Těch možností kam jet by se určitě našlo víc, ale pokud se ti nikam nechce, tak nikam nepojedeme. Jenom bych docela rád znal důvod. Čas, peníze,...

Jeden den

(Marek#33, 18. 11. 2012 21:10)

Víkendové akce bych se pravděpodobně nezúčastnil. Být v Praze by mi nevadilo. Jako další variantu bych ještě viděl nějaké sympatické město v rozumné vzdálenosti (doprava do cca 90 minut). Jestli bude Dana končit v 1, tak si myslím, že to je realizovatelný. Dalo by se to i nakombinovat - víkendáři by někam odjeli a s ostatníma by se sešli v pondělí.

Re: Jeden den

(Marek#11, 18. 11. 2012 22:18)

Zkusím to promyslet. Tohle by mohlo být průchodné pro nejvíc lidí.

P.S. Počítá se do těch 90minut i letecká doprava? :-))

Fuk

(Icefist#13, 18. 11. 2012 19:29)

Mi jde vlastně hlavně o to, abych byl s kajmanama. Na variantě mi nezáleží, jsem pro všechny. Takže volbu nechám na těch, kterým na tom záleží víc než mně.