Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendová akce

18. 9. 2013

Ahoj,

mám víkendový tip. Nechcete tam někdo zajít? Je to zadarmo. Já možná v sobotu odpoledne vyrazím. Přeposílám nějaké info. Brožuru Vám v případě zájmu mohu poslat na email.

M#11

 

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

 

evropská soutěž vědeckých talentů EUCYS 2013 je tady a nadešel čas, abych vám jménem celého OPG poděkoval za veškerou pomoc a podporu, kterou jste nám v průběhu příprav věnovali.

 

Dovolte mi srdečně vás pozvat na Výstaviště v Holešovicích, do levého křídla Průmyslového paláce, kde se ve dnech 21.-23. 9. otevře brána největší vědecké show v Praze. Kromě soutěžních vědeckých projektů se představí se svými exponáty velké vědecké instituce nejen z celé České republiky, ale i z Evropy. Akce je doprovázena mediální kampaní Věda jede! Přijďte se bavit! Přijďte i vy do našeho pavilonu a nechte se vtáhnout do atraktivního světa vědy a poznání.

V příloze vám zasílám brožuru, ve které naleznete vystavovatele prezentující své nejzajímavější interaktivní exponáty a zábavné experimenty v zóně pro veřejnost. Budeme rádi, když za námi přijdete a ochotně vás provedeme celým pavilonem, uvidíte zóny, do kterých se běžný návštěvník nedostane a ukážeme vám i zázemí celé akce.

 

Prostřednictvím on-line internetových přenosů na stránkách www.eucys2013.cz, můžete sledovat:

·         v sobotu 21. záři od 20 hodin zahajovací ceremoniál, který na Křižíkově fontáně moderuje Marek Eben

·         v úterý 24. září od 13 hod slavnostní předávání cen, které z Betlémské kaple moderuje Marek Eben

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Docela mě to zajímá:-)

(Markétka, 20. 9. 2013 19:39)

Ale zítra už mám trochu nabitý program:-( Takže bohužel...

Vědátorský den můžeš zakončit v Aeru:

(Marek#33, 19. 9. 2013 18:43)

http://www.kinoaero.cz/cz/film/6035/Springsteen-&-I/